30 Eylül 2013 Pazartesi

HAYAT NEDİR???



                                                                        
Bir profesör konferans vermek üzere salona girer ve dinleyicilere "Hayat nedir? " diye  sorar. Böyle bir soru beklemeyen dinleyicilerin kısa sessizliğinden sonra sözlerine devam eder: "Bir insan ortalama 70 yıl yaşar. Günde 24 saatin ortalama 8 saatini uykuda geçirir, kalır 16 saat. İş ve yolda da ortalama 10 saati geçer, kalır 6 saat. Yemek ve fiziksel ihtiyaçlar için de 2 saati düşersek kalır 4 saat. Bir insanın günde ortalama üç saat televizyon seyrettiğini düşünürsek kalır 1 saat. Bu 1 saati bütün ömrü için toplarsak 3 yıl yapar. Yani ortalama bir insanın ruhunu ve beynini geliştirecek faaliyetlerde bulunması, sevdikleriyle beraber olması, hayatına güzellikler katması için yalnızca üç yılı vardır. Sadece televizyon seyretmeyi bıraksa 9 yıl kazanır. Uykusundan bir saat fedakârlık etse 3 yıl daha kazanır. Her anın önemli olduğunu düşünerek yaşarsa buna daha yıllar ekler. Hayat yaşadığımız zamandır ve zaman su gibi akıp geçer. İnsan ne yaşarsa bu yıllar içinde yaşar veya yaşamaz."

28 Eylül 2013 Cumartesi

BAYKUMAŞŞŞŞ....


Merhabalar

Daha önceki yazılarımda burada baykumaştan yaptığım alışverişteki mail sorunundan bahsetmiştim.
Tamamen teknik bir aksaklıktan dolayı maillerim kendilerine ulaşmamış, ki sonrasında tekrar mail göndermemle kendilerine ulaşmış bulunmaktayım.
Telefon numarası eksikliğinden de bahsetiştim ki oda tamamen benim yanlış anlamamdan kaynaklanmış :))) 
(ama ona çok güldüm ya nasıl bir saf anımdaysam ozaman )

Maillere anında geri dönüş yapıyorlar.
Hizmet ve kumaşlar mükemmel ben aldım sizlere de tavsiye edebilirim
Herkese kocaman sevgiler

25 Eylül 2013 Çarşamba

AAAAAAAAAA




İçimde büyüdükçe büyüyen  beni sıkan mutluluğumu, yüzümdeki gülümsememi.gözümdeki ışığı yaşama sevincimi kısacası beni benden alan bir sıkıntı var.Hayır olsun inşallah...

Bağırmak,bağırmak, bağıııırrrrrrrrmaaaakkkkkkkkk istiiiiiiyooooruuuummmmm......

22 Eylül 2013 Pazar

RÜYAMDA GÖRDÜM..BAYKUMAŞŞ..

Evet evet gerçekten dün gece rüyamda kendimi etek dikerken gördüm :))


Geçtiğimiz günlerde bloglardan görerek tanıştığım BAYKUMAŞ  dan alışveriş yaptım.Kumaş görünce dayanamayan ben bir de fiyatlar uygun olunca 6-7 parça kumaş almışım.Bu kumaşı sade günlük bir etek yaparım düşüncesiyle almıştım.Kumaşlar geldiği günden beri önce bunu dikip giymekti düşüncem ama bir türlü fırsat bulup dikememiştim.Dün gece rüyada görünce farz oldu dedim ve sabah kalkar kalkmaz kahvaltı bile yapmadan oturdum diktim  giydim ve rahatladım :)) Şu anda üzerimde kendileri :))
Baykumaştan aldığım kumaşların hepsi çok güzel ve oldukça kaliteliler.Paketleme mükemmel.Kumaşlar ayrı ayrı poşetlerin içnde güzelce katlanmış şekilde geliyor.Ayrıca kumaşlara zarar gelmesin diye bir kese dikilip içine konulmuş ki. mükemmel çok ince bir hareket.Yanında gelen hediyelere diyecek yok bana iki tane kumaş hediye göndermişler ki çok sevindim.Buradan çok çok teşekkür ediyorum 
Şimdiii.........Bir kaç eleştirim de olucak benim..
 Diyeceksinizki niye buradan teşekkür ediyorsun bu insanların bir mail adresleri falan yok mu ??Evet var.. 
Bu kadar güzelliğin yanında bunları yazmak istemezdim ancak bir muhattap bulamadım kendime ..
Kendilerine sitelerinde yazan mail adreslerinden 3 kere mail göndermeme rağman bir türlü cvp alamadım.Ayrıca sitelerindeki verdikleri telefon numarası da eksik olduğu için ttelefondan da ulaşamadım ve kumaşların hangi aşamada oldu konusunda bir bilgilendirme almadım.Yani tedarik sürecinde mi kargoda mı verildimi verilecek mi ??? Bu süreçte biraz panik olduğum doğrudur...Gerçeği kumaşlarım 2-3 gün içinde sorunsuz elimdeydi ancak beni sıkan durum hiç bir bilgimin olmamasıydı.


Sonuçta kumaşlar mükemmel ,hizmet mükemmel ,haberleşme oldukça kötü...
Umarım bunları okur ve bu konuda bir takım düzenlemelere gidersiniz sevgili baykumaş..

Eeeeee

Sizce nasıl olmuş rüya eteğimm :)) 
Herkese kocaman sevgiler..